"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kanada'dan Rusya'ya yönelik yeni yaptırımlar

08 Haziran 2022, Çarşamba 17:00
Kanada; Rus petrol, gaz ve kimya endüstrilerinin operasyonları için gerekli olan muhasebe, reklam gibi 28 hizmetin Rusya'ya ihracatını yasakladı.

Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly, yaptığı yazılı açıklama ile Ukrayna savaşı nedeniyle Rusya'ya yönelik yeni yaptırımlarını duyurdu.

Söz konusu yaptırımlar kapsamında Rus petrol, gaz ve kimya endüstrilerinin operasyonları için gerekli olan muhasebe, reklam gibi 28 hizmetin Rusya'ya ihracatı yasaklandı.

Joly, açıklamasında, hedef alınan bu sektörlerin Rusya'nın bütçe gelirinin yüzde 50'sine tekabül ettiğini kaydetti.

AA

Okunma Sayısı: 740
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali

    9.6.2022 18:41:17

    Desas Ingiliz'in arka bahcelerinden biri Kanada digeri Avustralya, Digeri Yeni Zellanda amma ve lakin Dessas Ingilizin Cennet Bahcesi ABD dir. Dessas Ingiliz'in bizzat emek vererek kurdugu 1894 Gladstone Planini harfiyyen taseron olarak uygulamalari icin kurdugu KEMALISTLER ve PKK gerekirse bombayi kendi bedenlerinde patlatirlar. Bunlardan biri 27 Mayis Ihtilalini yapan SERSERI, Digeri Yunanistani NATOya alan SERSERI bu ikisinin yaptigi tahribati bütün PKK yapamadi! Dessas Ingiliz iyi yetistirmis hainleri.

  • Gültekin

    9.6.2022 11:03:34

    Malum devletler yaptırımlarla kendilerini ve dünyayı kandırarak hiç kimseyi kandırmasınlar ve dünyanın huzurunu bozmasınlar, dünyanın yaptırımlara değil, huzura ve barışa ihtiyacı vardır, bunun yolu her alan da işbirliğinden geçer.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı