"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Asgari ücrete ara zam yok

18 Nisan 2024, Perşembe 17:09
Türkiye’de 31 Mart’taki yerel seçimler sonrasında AK Parti iktidarınca ekonomi yönetiminde atılacak adımlar konusunda ilk açıklamalar gelmeye başladı.

Erdoğan’ın sıkıntıda olduğu vurguladığı emekliler konusunda nasıl adım atılacağını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, parti grubu öncesindeki açıklamasıyla kamuoyuna duyurdu. Emekli maaşlarında da ara artış yapılmayacağını ancak rutin işlem olarak enflasyon farkını maaşlara yansıtma işlemi yapılacağını belirten Işıkhan, asgari ücret dahil, maaşlarda 1 Temmuz itibariyle herhangi bir ara artış öngörülmediğini söyledi. VOA Türkçe’nin haberine göre Işıkhan, “Temmuz ayında ara zam yok başta nasıl karar aldıysak süreç öyle işleyecek. En düşük emekli aylığı 10 bin lira. Zaten temmuz ayında enflasyondan ya da sözleşmeden kaynaklanan farklar emekli aylıklarına yansıtılacak. Bunun dışında asgari ücrete ara zam düşünmüyoruz” dedi. 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 811
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı