"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dolar 6.50'yi aştı

19 Mart 2020, Perşembe 10:26
Dünya borsalarında sert düşüşler devam ederken, yurt içi piyasalarda dolar/TL kuru ise 2018 yılı Ağustos ayından itibaren ilk kez 6.50'nin üzerine çıktı.

Küresel piyasalarda koronavirüs etkilerine karşı paketler ve tedbirler arka arkaya geliyor. Ancak paketler de tansiyonu düşürmeye yardımcı olmuyor.

ABD ve dünya borsaları da artan riskler ve paketlerin etkili olmayacağına yönelik endişeler nedeniyle sert düşüşlerini sürdürüyor.

Dolar/TL 6.50'nin üzerini çıktı

Yurt içinde, dün piyasalar kapandıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan  koronavirüs tedbirlerinin piyasalara yansıması gözlemlenecek.

Dolar/TL kuru, 19 ay sonra 6.50'nin üzerine çıktı. Dolar 6.5025 seviyelerinde, euro/TL ise 7.0820 seviyelerinde işlem görüyor.

Dolar/TL kuru son olarak 2018 Ağustos ayının son günlerinde 6.50 seviyelerinin üzerine tırmanmıştı.

Petrol fiyatları son 17 yılın dibine indi

Öte yandan, Kovid-19 salgını petrol tüketiminde zayıflamaya neden olarak petrol piyasalarını da olumsuz etkiledi.

Brent petrolün varil fiyatı, bugün yüzde 14 değer kaybederek, 24.67 dolara geriledi. Böylece petrol fiyatı 2003'den bu yana ilk kez varil başına 25 doların altını test etti.

Etiketler: dolar
Okunma Sayısı: 1281
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı