"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Faturalar vatandaşın belini büküyor

22 Kasım 2020, Pazar
CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, elektrik kullanım bedellerinde artışın vatandaşın belini büktüğünü, ciddî mağduriyet yaşandığını söyledi.

Gürer elektrik faturalarının sadeleştirilmesi gerektiğini de belirterek, “Vergi ve fonlar faturalarda daha da artışa neden olmaktadır. 88 TL tutan aylık bir elektrik faturasının 17 TL’si vergi ve fonlarla vatandaştan alınmaktadır” dedi. Kış ayları ile doğalgaz ve elektrik kullanımının arttığını ve pandemi sürecinin de zorunlu evde olunması gereken uygulamaları ile bu bağlamda enerji giderleri ve doğal gaz kullanımının artacağını söyleyen Gürer, vatandaşın fatura ödemekte zorlanır duruma geldiğini ifade etti. Gürer, “Vatandaşlar yüksek elektrik faturaları nedeniyle ciddî mağduriyet yaşadığını söylemektedir. Kullanmadığı hizmetlerden dolayı faturaya yansıyan bedelleri ödemek istememektedir” dedi.

Ankara – Recep Gören

Okunma Sayısı: 2613
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Sezai MUMCU

    22.11.2020 03:58:11

    Pahalilik ve israf insanlarin belini büken iki musibet. Hem de mütemadiyyen tekerrür eden musibet. Yeni Asya'nin binlerce def'a gözler önüne serdigi sorunlar... Elbette her def'asinda cözümler sunuluyor: pahaliligi ve israfi tetikleyen saiklerle ciddi mücadele edilme gerekliligi masaya yatiriliyor... Cözüm demokratik cogunluga uyarak yumulmus dört parmagin kendisini gösterdigi suclu kisinin nefsine hitap etmekte yatiyor. Yani kendi nefsimize!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı