"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gram altın rekor kırdı

27 Ekim 2020, Salı 15:18
Küresel piyasalarda yaşanan belirsizlikler nedeniyle altın fiyatlarında yaşanan artış ve dolar/TL kurundaki tarihi seviyelerin tetiklediği gram altın fiyatlarından da rekor geldi. Gram altın bugün 499 lira ile zirve yaptı.

Küresel piyasalarda yaşanan belirsizlikler nedeniyle altın fiyatlarında yaşanan artış ve dolar/TL kurundaki tarihi seviyelerin tetiklediği gram altın fiyatlarından da rekor geldi.

Gram altın bugün 499 lira ile zirve yaptı.seçimleri öncesinde son haftaya girilmesi ve koronavirüs vakalarında yaşanan artışlar küresel piyasalarda belirsizlik unsurunu artırmaya devam ediyor. Belirsizlik ortamında yatırımcıların güvenli liman arayışında her zamanki gibi başrolde yine altın var. Son haftalarda bin 900 doların altında demirleyen spot altın fiyatları son 2 günde bin 900 doların üzerinde tutunmayı başardı.

Spot altın fiyatlarına ek olarak Merkez Bankası'nın sürpriz faiz kararıyla 8 liranın üzerine çıkan bugün de 8.15'i aşan dolar/TL'nin etkisiyle yurt içinde gram altın fiyatları da yükselişe geçti. Gram altın 499 lira ile tarihi zirvesine çıkarken çeyrek altın 815 liradan Cumhuriyet altını ise 3 bin 248 liradan alıcı buluyor.

Etiketler: gram altın, rekor
Okunma Sayısı: 1859
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı