"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İnternet fiyatları el yakıyor

11 Nisan 2021, Pazar 21:00
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, yaptığı yazılı basın açıklamasında Türkiye’de uygulanan internet fiyat ve politikalarını değerlendirdi.

Enflasyon Araştırma Grubu’nun çalışmasına göre aylık enflasyonda en fazla yükseliş görülen grubun %  17,82 ile “Telefon ve Internet Ücretleri” olduğunu belirten Adıgüzel, “Her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde, internet fiyatları el yakıyor. Olmazsa olmazımız internet artık bir lüks değil, temel bir ihtiyaç. Ancak iktidar bunu kabul etmemekte ısrarcı. Öyle ki tüm dünya vatandaşlarına ucuz ve kaliteli internet hizmeti götürme gayretindeyken, AKP iktidarı art arda yapılan zamlarla, hayat pahalılığıyla iki yakasını bir araya getiremeyen vatandaştan nasıl daha çok vergi toplarız derdinde. Pandemi döneminde iletişim vergisinin oranını % 7,5’tan % 10’a çıkaran başka ülke var mıdır?” dedi.

Okunma Sayısı: 2378
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    12.4.2021 07:52:24

    Sadece internet tarifeleri değil aynı zamanda bu hizmeti veren kurumların müşterilerine karşı tuzakları,abone iptalinde insanlık dışı uygulamalarıda var.Yalın abonelik uygulaması çıkınca tel'nu iptal etmek için kuruma gittim.Abone müracaatı için gelenler görünür yerde,iptal için gelenler ise geride,gizli gizli iptal işlemi için hemde saatlerce bekletilerek işlem yapıldı.Maalesef ülke soygun ve soydurtma alanına çevrilmiş halde.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı