"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kimya sektörü ihracatta engel tanımıyor

24 Ağustos 2018, Cuma 00:47
İKMİB Başkanı Adil Pelister, kimya sektörünün krizi fırsata çevirerek rekabet ve verimini arttırma gücüne sahip olduğunu söyledi.

300 bin kişiye istihdam sağlayan ve Türkiye ihracatının yarısından fazlasını gerçekleştiren beş sektörden biri olan kimya sanayi, son dönemde küresel ticarette önüne çıkan engelleri aşarak, 2018 yılının ilk yedi aylık döneminde 9 milyar 914 milyon dolar ihracat rakamlarına ulaşmayı başardı. Temmuz ayında ihracatını bir önceki yıla göre yüzde 24,25 arttıran ve en çok ihracat yapan üçüncü sektör olarak dikkatleri üzerine çeken kimya sektörü, 8-10 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Kimya Fuarları TURKCHEM 2018 çatısı altındaki ChemShow Eurasia, ChemLab Eurasia ve ChemTech Eurasia ile yeni uluslararası pazarlara açılmaya hazırlanıyor.

Musa Aydın - İstanbul

 

Etiketler: kimya sektörü
Okunma Sayısı: 1268
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı