"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Marulun maliyet artışı yüzde 31’i buldu

15 Mart 2019, Cuma 17:17
Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE), bu yılın Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 2.73, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 25.79 arttı.

Böylece Tarım-ÜFE yıllık bazda endeks tarihinin rekorunu kırdı. Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) şubat ayına ilişkin Tarım ÜFE verilerini açıkladı. Buna göre, Şubatta bir önceki aya göre yüzde 2.73 artışla 157.84 değerini alan Tarım ÜFE, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 25.79 ve 12 aylık ortalamalara göre de yüzde 14.34 yükseldi. Şubat ayında üretim maliyeti en fazla artan ürün bir önceki aya göre marul oldu. Göbekli marulun maliyet artışı yüzde 31’i buldu. İkinci sırada ise yüzde 22 artışla lahana geliyor.

Etiketler: marul
Okunma Sayısı: 965
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı