"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Merkez Bankası rezervleri azaldı

30 Temmuz 2015, Perşembe 15:12
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) toplam rezervleri, 1,3 milyar dolar azalarak 119 milyar 6 milyon dolara indi.

TCMB Haftalık Para ve Banka İstatistiklerine göre, brüt döviz rezervleri 24 Temmuz ile biten haftada 1 milyar 408 milyon dolar azalarak 100 milyar 454 milyon dolar oldu. Brüt döviz rezervleri bir önceki hafta 101 milyar 862 milyon dolar düzeyindeydi.

Altın rezervleri, 24 Temmuz haftasında bir önceki haftaya göre 111 milyon dolar artışla 18 milyar 552 milyon dolara yükseldi. Altın rezervleri bir önceki hafta 18 milyar 441 milyon dolar düzeyindeydi.

Merkez Bankası'nın toplam rezervleri ise geçen hafta, bir önceki haftaya göre 1 milyar 297 milyon dolar azaldı ve 119 milyar 6 milyon dolara geriledi.

AA

Okunma Sayısı: 1949
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı