"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Merkez Bankası rezervleri azaldı

01 Ekim 2015, Perşembe 15:10
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) toplam rezervleri, geçen hafta 781 milyon dolar azalarak 117 milyar 931 milyon dolara indi.

TCMB Haftalık Para ve Banka İstatistiklerine göre, 23 Eylül ile biten haftada Merkez Bankası altın rezervleri bir önceki haftaya göre değişim göstermeyerek 18 milyar 332 milyon dolar düzeyinde gerçekleşti.

Aynı dönemde brüt döviz rezervleri ise 100 milyar 380 milyon dolardan 99 milyar 599 milyon dolar seviyesine geriledi. Böylece Merkez Bankası'nın toplam rezervleri geçen hafta, bir önceki haftaya göre 781 milyon dolar düşüşle 117 milyar 931 milyon dolar oldu.

AA

Okunma Sayısı: 2330
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı