"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Merkez Bankası rezervleri azaldı

19 Kasım 2015, Perşembe 14:59
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) toplam rezervleri, geçen hafta 685 milyon dolar azalarak 118 milyar 742 milyon dolara indi.

TCMB Haftalık Para ve Banka İstatistikleri'ne göre, 13 Kasım ile biten haftada Merkez Bankası brüt döviz rezervleri 685 milyon dolar gerileyerek 100 milyar 506 milyon dolara düştü. Brüt döviz rezervleri bir önceki hafta 101 milyar 191 milyon dolar düzeyindeydi.

Bu dönemde altın rezervleri önceki haftaya kıyasla değişim göstermeyerek 18 milyar 236 milyon dolar oldu.

Böylece Merkez Bankasının toplam rezervleri geçen hafta, bir önceki haftaya göre 685 milyon dolarlık azalışla 118 milyar 742 milyon dolara geriledi.

AA

Etiketler: tcmb, rezerv, merkez bankası
Okunma Sayısı: 2103
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı