"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rus haber sitesi: Türkiye doğalgazı bulur da Rusya ayakkabıyı nereden bulacak

02 Aralık 2015, Çarşamba 10:54
Uçak krizi sonrası Türkiye - Rusya ilişkilerinin geldiği nokta, Rusya'nın çok okunan haber sitesi gazeta.ru'da ele alındı. Gazeteye göre, durum Rusya için daha zor...

NTV'de yer alan habere göre Rusya'nın saygın haber sitelerinden gazeta.ru’da, Rusya’nın Türkiye'ye yönelik ambargo kararını eleştiren bir yazı  yer aldı.

Yorum, “Rusya'nın Türkiye ile ilişkileri kesmesinin bedeli ağır olacak" şeklinde oldu.

Rusya’nın çok okunan internet gazelerinden gazeta.ru’nun yazısında "Başka ülkelerden yiyecek ve giysi getirmeyi yasaklamak, o ülkenin ekonomisinin gücünün değil zayıflığının göstergesi" denildi.

Moskova'nın Türkiye'ye karşı uygulama kararı aldığı ekonomik yaptırımların eleştirildiği yazıda, bu tutumun önce Rusya'ya zarar vereceği vurgulandı.

Yazıda Türkiye'nin Rusya'nın ticari ortakları arasında altıncı sırada olduğu belirtilirken, yaptırımların Türkiye'nin çıkarına olacağının altı çizildi.

Rus ekonomisinin göründüğü kadar güçlü olmadığını belirten sitede, “Türkiye, petrol ve doğalgazı hızla Ortadoğu ülkelerinden temin edebilir ancak, Rusya yeni kıyafet, ayakkabı, beyaz eşyayı başka yerden alamaz” ifadelerini kullanıldı.

Okunma Sayısı: 1896
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı