"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TCMB’nin toplam rezervleri azaldı

27 Ağustos 2015, Perşembe 16:12
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), toplam rezervleri haftalık para ve banka istatistiklerine göre, rezervlerin 300 milyon dolar azaldığını açıkladı.

TCMB haftalık para-banka ve menkul kıymet istatistiklerini açıkladı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) toplam rezervleri haftalık para ve banka istatistiklerine göre, 21 Ağustos ile biten haftada brüt döviz rezervleri 300 milyon dolar azalışla 101 milyar 915 milyon dolara düştü. Böylece Merkez Bankası'nın toplam rezervleri, geçen hafta, bir önceki haftaya göre 300 milyon dolar azalışla 120 milyar 358 milyon dolar oldu. 

Altın rezervleri ise 21 Ağustos haftasında herhangi bir değişim göstermeyerek 18 milyar 443 milyon dolar seviyesinde hesaplandı.

Etiketler: tcmb, rezerv
Okunma Sayısı: 1730
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı