"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni açılan doğal gaz kuyusu cari açığı 5 milyar lira azaltacak

11 Şubat 2019, Pazartesi 18:54
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın Batı Çeltik-1 Kuyusu doğal gaz ateşleme töreninde, "Keşfettiğimiz gaz sahalarında yapacağımız üretim cari açığımızın 5 milyar lira azalmasını sağlayacak." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın Trakya’daki Batı Çeltik-1 Kuyusu Doğalgaz Ateşleme Töreni'ne katıldı.

Bakan Dönmez, burada yaptığı konuşmada, "Keşfettiğimiz gaz sahalarında yapacağımız üretim cari açığımızın 5 milyar lira azalmasını sağlayacak." dedi.

Dönmez, daha sonra Batı Çeltik-1 Kuyusu'nda doğal gazı ateşledi.

AA

Etiketler: Türkiye, enerji, doğal gaz
Okunma Sayısı: 2469
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı