"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

1 Milletvekilleri var ama Meclis'teler

17 Kasım 2014, Pazartesi 13:01
TBMM'de temsil edilen siyasi parti sayısı, bu ay içinde kurulan 2 yeni partiyle birlikte 7'ye ulaştı.

TBMM'de AK Parti, CHP, MHP, HDP ve Demokratik Bölgeler Partisi olmak üzere 5 parti yer alıyordu. AK Parti 312, CHP 128, MHP 52, HDP 27, Demokratik Bölgeler Partisi 1 milletvekiliyle parlamentoda temsil edilirken, Anadolu Partisi ve Demokratik Gelişim Partisi'nin kurulmasıyla bu sayı 7'ye ulaştı.

1 milletvekili ile temsil edilen partiler

Bağımsız Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan Anadolu Partisi'nin kurucu genel başkanlığını, Bağımsız Kütahya Milletvekili İdris Bal da Demokratik Gelişim Partisi'nin kurucu genel başkanlığını üstlenmesiyle birlikte bu iki parti de 1'er milletvekiliyle TBMM'de temsil edilmeye başladı.

TBMM'de Tarhan ve Bal'ın parti kurmasıyla bağımsız milletvekillerinin sayısı 14'e düştü.

Okunma Sayısı: 1691
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı