"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

17-25 Aralık göndermesi; TRT FM'deki işine son verdi

13 Ocak 2016, Çarşamba 19:22
TRT FM'de Günaydın Türkiyem adlı programın yapımcılığı ve sunuculuğunu yapan ünlü radyo sunucusu Cem Ceminay'ın TRT'deki işine son verildi.

Ceminay'ın canlı yayın sırasında 17-25 Aralık’ta ayakkabı kutusuna gönderme yapan tweeti okuduğu için işten çıkarıldığı öğrenildi.

TRT FM'e geçen yıl transfer olan ve hafta içi her sabah yayına çıkan Cem Ceminay, Aralık ayının sonunda TRT yönetiminin aldığı karar doğrultusunda işten çıkarıldı. Günaydın Türkiyem programında Ceminay'ın yerine TRT’nin deneyimli sunucularından Zafer Akçay'ın yayın yaptığı ifade edildi.

Twitter'dan paylaştığı mesajında "Sabah trafiği meğer ne ızdırapmış radyoda bensiz çekilecek gibi değil herkese kolay gelsin." diyen Ceminay, Beyazıt Öztürk ile ilgili ise "Beyaz yine şanslı sayılır yayına çıkıp kendini açıklama yapma fırsatı buldu bulamayanlar da var." ifadelerini kullandı. 

Okunma Sayısı: 2630
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • demokrat

    13.1.2016 19:59:54

    günaydın türkiyem...günaydın ceminay...bizim radyoya bekleriz...günaydın efendim...kutu, hele ayakkabı kutusu...çok tehlikeli tamlama...zinhar...hele hele para kasası...bunlar tdk tarafından yasaklanan tamlamalar....

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı