"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

20 ayda 448 PKK’lı teslim oldu

17 Kasım 2014, Pazartesi 18:55
Şırnak il ve ilçelerinde 20 ayda 448 PKK’lı teslim oldu. Dün Şırnak’ın Güçlükonak ilçesinde bir PKK’lı teslim olurken, bugün de bir PKK’lı Uludere ilçesinde teslim oldu.

Terör örgütünden kaçan PKK’lılar teslim olmaya devam ediyor. Son zamanlarda PKK’nın Kuzey Irak’taki kamplarından kaçıp Habur Sınır Kapısı üzerinden güvenlik güçlerine teslim olmalar hızlanırken, Türkiye topraklarında bulunan PKK’lılar da teslim olmaya devam ediyor. Dün PKK içerisinde faaliyet yürütmekte olan bir PKK’lı örgütten kaçıp Güçlükonak-Yağızoymak 5’inci Motorize Piyade Tabur Komutanlığı’na teslim oldu. Bugün de PKK içerisinde faaliyet yürütmekte olan bir PKK’lı örgütten kaçıp Uludere ilçesi Altıntepe Üs Bölgesine teslim oldu. Böylelikle son 20 ayda 448 PKK’lı PKK’dan kaçıp güvenlik güçlerine teslim olduğu belirtildi. 

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte olan 1 kişi terör örgütünden kaçıp Uludere ilçesi Altıntepe Üs Bölgesine teslim olmuştur. 21.03.2013 - 17.11.2014 tarihleri arasında ilimiz merkez ve ilçelerinde, PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte iken örgütten kaçıp güvenlik güçlerine teslim olan şahısların sayısı; Polis sorumluluk bölgesinde 22, Jandarma sorumluluk bölgesinde 41 ve Habur Kara Hudut Kapısı Emniyet Amirliği'ne 385 olmak üzere toplamda 448 kişi güvenlik güçlerine teslim olmuştur. Teslim olan şahıslarla ilgili tüm işlemler adli makamlarımızca yürütülmektedir."

Etiketler: terörist, teslim, şırnak, habur
Okunma Sayısı: 1536
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı