"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

330 özel harekat polisi yemin etti

01 Ağustos 2018, Çarşamba 15:42
Merzifon POMEM'de özel harekat branşında eğitim gören 330 polis adayı diplomalarını aldı.

Merzifon Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) 330 özel harekat polisi adayı için mezuniyet töreni düzenlendi.

Amasya Valisi Osman Varol, okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatı bünyesindeki Polis Özel Harekat birliklerinin terör bölgelerinde büyük kahramanlık örnekleri gösterdiklerini söyledi.

"Milletimizin çektiği acıları unutmayın"

Türkiye'nin çok kritik bir dönemden geçtiğini vurgulayan Varol, şunları belirtti:

"Hizmetinizi yaparken devletiniz ve milletinizin dışında hiçbir şeyi önceliğinize koymayacağınızı biliyorum. Bizler sizlerle çalışmaktan gurur duyuyoruz. Daha dün astsubay eşini ziyaretten dönen bir hanım kardeşimizi ve onun 11 aylık bebeğini bu hain terör örgütü şehit etti. Henüz ailesine bir çok sevinci yaşatmamış 11 aylık bir çocuktan bahsediyoruz. Sizler, böyle karaktere sahip, böyle adi terör örgütleriyle mücadele edeceksiniz. Lütfen buna hazırlıklı olun ve hiçbir zaman bizim milletimizin çektiği acıları unutmayın."

Merzifon POMEM Müdürü Süleyman Gül de polislerin devletin, mazlum ve mağdurlara uzanan şefkat eli olduğunu söyledi.

 

 

AA

Okunma Sayısı: 3419
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı