"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ADANA’DA GÖSTERİ UÇAĞI DÜŞTÜ: 1 ÖLÜ

20 Mayıs 2013, Pazartesi
ADANA’DA gösteri uçuşu yapan uçağın düşmesi sonucu pilot vefat etti.

Adana’da gösteri uçağı düştü

ADANA’DA gösteri uçuşu yapan uçağın düşmesi sonucu pilot vefat etti. Alınan bilgiye göre, bu yıl 2.’si düzenlenen Uluslararası Hava Oyunları Festivali kapsamında Suluca Mevkii’nde gösteri yapan uçak, alçak uçuş sırasında düştü. Uçağın pilotu öldü. İlk belirlemelere göre, düşen uçağın 19 Mayıs kutlamaları sırasında öğleden önce şehir merkezi üzerinde de gösteri uçuşu yaptığı, pilotun da Murat Öztürk olduğu öğrenildi.

Okunma Sayısı: 1088
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı