"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Adıgüzel’den, Adil Seçim Platformu açıklaması

04 Temmuz 2018, Çarşamba 16:45
24 Haziran’da sandık başı verilerini paylaşan Anadolu Ajansı’na (AA) alternatif olarak geliştirilen Adil Seçim Platformu için CHP’nin 7 milyon lira ödediği iddia edildi.

CHP’li Onursal Adıgüzel, bu iddiaya Twitter’dan faturalı yanıt verdi. Adıgüzel, şunları yazdı: “CHP’nin sistemi çalışmadı yalanıyla bizleri hedef gösterme gayretleri boşa çıkınca şimdi de Adil Seçim Mobil Uygulaması’na 7 milyon lira ödediler yalanıyla sahneye çıktılar. Sözüm ona bu gazeteciler beni arayıp maliyeti sorsa faturaları gönderebilirdim. Faturalar ektedir.  kendilerine gazeteci diyen ve birkaç aklı evvelin güdümüyle haber yapan bu şahıslara defalarca telefon ve basın yoluyla CHP’nin kendi sistemi ile Adil Seçim sistemlerinin ayrı mekanizmalar olduğunu ifade etmeme rağmen CHP’ye yönelik saldırıları sistemlice devam etmektedir.” 

 

Okunma Sayısı: 1036
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı