"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Af konusunda, toplumun hassasiyeti gözetilecek

24 Ekim 2018, Çarşamba 15:15
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, af tartışmaları konusunda “Çalışmalar tamamlanınca açıklama yapmak doğru olur. Burada ceza adaletini sağlamak. Çağdaş infaz sistemleri. Toplumda yanına kar kalıyor gibi bunları değerlendirdikten sonra kamuoyuyla paylaşılacak. Toplumun hassasiyetlerine göre düzenlemeler yapılacaktır” dedi.

Abdülhamit Gül, Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir’in sorularını cevapladı. Abdülhamit Gül, suça karışan, suç örgütü gibi hareket eden kişilerle ilgili çalışmaların devam ettiğini bildirdi; “Cezaevi inşaatları devam ediyor. ‘Cezaevlerinde çok artış var bir taraftan boşaltalım’ gibi bir yaklaşım doğru değil. Buna yönelik tedbirleri almak lazım” diyen Gül, “Ama bu hususta bizim çalışmalarımız var. Temel yaklaşım cezaevleri çok sıkıştı değil, ceza adaletinde bir düzenleme yapılabilir mi gibi düzenleme olabilir. Toplumda cezasızlık algısı devlete güveni de ortadan kaldırıyor” ifadesini kullandı.

Okunma Sayısı: 2337
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • İsmail

    26.10.2018 14:35:38

    Af konusu kimleri korkutuyor hangi bakanlar ne yapcanı şaşırmış bilelim

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı