"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP’den ilk açıklama geldi

01 Kasım 2015, Pazar 19:53
Tek başına iktidarı kazanan AKP'den ilk açıklama İstanbul İl Başkanı Selim Temurci'den geldi.

Temurci, "Bu seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve bütün coğrafyamıza hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Temurci'nin açıklaması şöyle:

Değerli kardeşlerim, bu bayram gününü bize yaşatan rabbimize şükrediyoruz. Biraz sonra genel başkanımız, saygıdeğer başbakanımız açıklamalarda bulunacak. Çok kısa bir selamlama için buradayız. Bu demokrasi bayramının AK Partimize, Türkiyemize, demokrasimize ve gözü yaşlı coğrafyalara hayırlar getirmesini diliyorum.

Biz teşkilatımızla gurur duyuyoruz. Bu seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve bütün coğrafyamıza hayırlar getirmesini diliyorum. Bütün ilçe başkanlarına, ana kademe başkanlarına, kadın kolları başkanlarına, meclis üyelerine, AK Parti’nin sesini taşıyan mahalle başkanlarına, tüm AK Parti ailesine şükranlarımı sunuyorum.

Etiketler: akp, selim temurci
Okunma Sayısı: 2022
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı