"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'li vekiller izdivaç programlarının araştırılmasını reddetti

16 Şubat 2017, Perşembe 12:44
MHP, televizyonlardaki izdivaç programlarının aile kurumuna olumsuz etkilerinin araştırılmasıyla ilgili Meclis'e önerge verdi. Önerge, AKP'li vekillerin oylarıyla reddedildi.

MHP, Meclis Başkanlığı'na 'televizyonlarda yayınlanan evlilik-izdivaç programlarının toplumun çekirdeği olan aile kurumuna olumsuz etkilerinin araştırılması için' grup önerisi verdi. Ancak MHP'nin araştırma önerisi AKP'lilerin oylarıyla reddedildi.

'Böyle hayırlı bir konuda niye hayır dediler'

Oylamanın ardından söz alan önergenin sahibi MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, AKP'lilerin tavrını eleştirdi. "Böyle hayırlı bir konuda AKP'nin niye 'hayır' dediğini ben anlayamadım. Burada AKP adına konuşan 2 arkadaş, buradan doğacak siyasi sıkıntıları gidermek için konuşma yapıyor, ancak sorunun çözümüne yönelik olarak, Meclis'in siyasal bir duruş koyması için gereken bir Meclis araştırma komisyonu kurulmasına da karşı çıkıyor'' dedi.

Evlilik programlarından centilmenlik antlaşması

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan ise MHP'nin grup önerisini önemsediklerini, toplumsal bir sorunla karşı karşıya olduklarını, üç kuruş reklam ve reyting derdi için getirilen bu tarz yayınlardan kendilerinin de şikayetçi olduğunu söyledi.

Okunma Sayısı: 6121
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ALLAH Korusun DİKKAT!

    16.2.2017 19:16:55

    Hanımlara yapılan şiddete ve Hanımları cinsel bir meta gibi gösteren programlara karşıyız. LÜTFEN Ahlak bozucu bu ve bütün programlar ve diziler yayından kaldırılsın ve yayınlanmadan denetimden geçirilsin genel ahlaka uygun olmayanlar yayınlanmasın. Çok bir şey istemedik!

  • CESUR ADAM

    16.2.2017 17:34:45

    Bu programlar bir faydası varsa 1000 hatta milyonlarca zararı var.TAHRİBAAT TAHRİBAT,YOZLAŞTIRMA ve araştırtmayan da AKP.

  • kartal

    16.2.2017 15:26:03

    Hakka ve doğruya sırf muhalefet olsun diye karşı çıkmak nasıl bir davranış biçimi acaba

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı