"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ankara'da öldürülen eczacı İstanbul'da defnedildi

26 Haziran 2016, Pazar 15:48
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Fizik Tedavi Bölümü Eczanesi’nde 3 arkadaşı ile birlikte öldürülen eczacı Gürsu Ulaşan’ın cenazesi gözyaşları arasında Beykoz'da toprağa verildi. Cenaze namazı sırasında annesinin tabutuna sarılarak ağlayan Elif, herkesi duygulandırdı.

Geçtiğimiz Cuma günü meydana gelen olayda, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Fizik Tedavi Bölümü Eczanesi’nde teknisyen olarak görev yapan Enver Türkmen, tartıştığı Gürsu Ulaşan, İlknur Yüce , Özler Kiriş ve Hikmet Türk'ü silahla vurarak öldürdü. Silahıyla birlikte yakalanan Enver Türkmen gözaltına alındı.

Olayda ölen 2 çocuk annesi, Gürsu Ulaşan’ın cenazesi öğle saatlerinde Beykoz Gümüşsuyu Vakfı Merkez Camii’ne getirildi. Kızı Elif annesinin tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. Ulaşan’ın kardeşi Güven Ulaşan ise cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Gürsu Ulaşan’ın Polonya’da okuyan oğlu Okan’ın ise cenazeye gelemediği belirtildi. Ankara Eczacılar Odası ve İstanbul Eczacılar Odası'nda görevli çok sayıda eczacı da cenazeye katıldı. Yakalarına siyah kurdele takan eczacılar ailenin acısını paylaşmaya çalıştı. Gürsu Ulaşan’ın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Anadolu Kavağı Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

BU BASİT BİR CİNAYET DEĞİL

Gürsu Ulaşan’ın kardeşi Güven Ulaşan yaptığı açıklamada, olayın basit bir cinayet gibi gösterilmeye çalışıldığını söyledi. Eczacı şebekesini gündeme getiren Ulaşan“Hiç beklemediğimiz bir olay. Hiç ummadığımız bir şey. Pek konuşamıyorum. Tabi ki normal bir hadise değil. Bu olay eczacılarla ilgili bir şebekenin ortak işi. Ablam bunlara karşı çıktığı için öldü. Ablam bana tehditten bahsetmişti. Şahsın çekmecesinde silah bulundurduğundan da bahsetti. Oradaki bazı eczacıların göz yumduğundan da bahsetti. Gerçeklerin ortaya çıkarılmasını istiyoruz” dedi. 

Etiketler: ankara, eczacı
Okunma Sayısı: 1652
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı