"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ankara'nın yeni emniyet müdürü: Allah yardımcımız olsun

15 Mart 2016, Salı 12:07
Arka arkaya yaşanan terör saldırıları sonrası dün gece jet hızıyla Van'dan Ankara'ya atanan Mahmut Karaaslan, "Son gelişmeleri biliyorsunuz. Allah yardımcımız olsun" dedi.

Başkent Ankara, son 5 ayda 3 büyük saldırıyla sarsıldı, 175 kişi can verdi. Ankara Emniyeti ise dün geceye kadar vekaleten yönetiliyordu. En son 37 canı kaybettiğimiz Kızılay saldırısı sonrası artan tepkiler üzerine dün gece Van Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, apar topar Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne atandı.

YENİ MÜDÜRDEN İLK YORUM

İçişleri Bakanlığının kararnamesiyle Ankara Emniyet Müdürlüğüne atanan Karaaslan, "Güçbirliği Platformu" toplantısına katılmak üzere Van'a gelmesi beklenen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ı karşılamak için gittiği Ferit Melen Havalimanı'nda jet atamaya dair ilk kez konuştu.

"SON GELİŞMELERİ BİLİYORSUNUZ, ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN"

Karaaslan, "Bir görevden başka bir göreve gidiyoruz. Son gelişmeleri de biliyorsunuz, Allah yardımcımız olsun. Her ayrılık hüzünlüdür. Bu görev süresinde hep bana destek oldunuz. Başka bir söylemek istemiyorum. Büyüklerimizin takdiri bu yönde. Allah yardımcımız olsun" yorumunu yaptı.

AA

Okunma Sayısı: 1516
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı