"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Atama bekleyen 550 bin sağlıkçı

05 Aralık 2019, Perşembe 22:20
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, sağlıkla ilgili bölümlerden mezun olan ve atama bekleyen yaklaşık 550 bin kişinin durumunu Sağlık Bakanı Fahrettin Kocaya sordu.

Atanamayan sağlıkçıların durumunu Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıyan Çokal, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın cevaplaması için soru önergesi verdi. Sağlıkla ilgili bölümlerden mezun olup da atama bekleyenlerin sayısının 550 bini bulduğunu hatırlatarak, bakanlığın atanamayan sağlıkların durumu ile ilgili çalışmasının olup olmadığını sordu. Çokal kamudaki sağlık personeli açığının ve yeni açılan kadroların bu açığı kapatmaya yetip yetmeyeceğinin de cevaplanmasının istedi. Yeni mezunlarla birlikte atama bekleyen sağlıkçıların sayısının her geçen gün arttığını ifade eden Çokal “Sağlık alanlarından mezun olan 550 bin kişinin atanması için bakanlığınızın çalışması var mı?” diye sordu. 

Ankara - Fatih Karagöz 

Okunma Sayısı: 927
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı