"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ayrımcılık yapılmasın

04 Aralık 2021, Cumartesi 22:00
3600 ek gösterge ve öğretmen ile hekim maaşlarında iyileştirmeler yapılması haberleri üzerine açıklamalarda bulunan Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, “Bu kararlar yerinde ancak eksiktir. 3600 ek gösterge tüm kamuyu kapsamalıdır. Hükümet kamu görevlileri arasında ayrımcılık yapmamalıdır. Kamu görevlilerine seyyanen zam verilmelidir” dedi.

6. Toplu Dönem Toplu Sözleşmede elde edilmiş nitelikli kazanımlardan olduğunu belirten Yusuf Yazgan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın kamu görevlilerine yönelik olarak verdiği 3600 ek gösterge sözü kamuda bu konuda tüm kamu görevlilerini heyecanlı bir bekleyişe sokmuştur. Ancak kamuoyuna yansıyan açıklamalarda bu düzenlemeden sadece belirli meslek gruplarının faydalanacağı, diğer meslek gruplarının ise faydalanamayacağı haberleri yer almaktadır. Bu da kamu görevlileri için endişeye neden olmaktadır. Hükümet, kamu personeli arasında ayrımcılık yapmamalıdır. Bazı meslek gruplarının 3600 ek gösterge düzenlemesinden faydalanması, diğer kamu görevlilerinin faydalanamaması kamuda adalet ve hakkaniyete zarar verecektir” dedi.

Ankara - Recep Gören

Okunma Sayısı: 1637
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı