"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Bozdağ'dan ''işkence'' iddiaları hakkında açıklama

15 Ekim 2016, Cumartesi 18:29
Adalet Bakanı Bozdağ, cezaevlerinde işkence iddialarına ilişkin "Kime yapıldı kötü muamele veya işkence, kim tarafından, nerede, ne zaman ve nasıl yapıldı? Bunları açık açık söylemeleri lazım." dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen AKP İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her zaman dışarıdan ve içerideki hainlerin onlarla işbirliğiyle, pek çok müdahaleyle karşı karşıya kaldığını söyledi.

Bozdağ, şimdilerde de Türkiye'de cezaevlerinde kötü muamele ve işkence yapıldığının söylenmeye başlandığını aktararak, Türkiye ceza ve tutuk evlerinde kötü muamele ve işkencenin olmadığının altını çizdi.

"Kim ki bunun aksini iddia ediyorsa o zaman bize bunun adresini doğru tarif etmesi lazım." diyen Bakan Bozdağ, şunları kaydetti:

"Kime yapıldı kötü muamele veya işkence, kim tarafından, nerede, ne zaman ve nasıl yapıldı. Bunları açık açık söylemeleri lazım. Uluslararası ve başka devletlerin de bunu söylemesi lazım. Gelen ifade, Türkiye'de kötü muamele ve işkence yapılmış. Kime yapılmış kardeşim? İsim yok. Kim yapmış? İsim yok. Nerede yapılmış? Adres yok. Hem bunları söylemiyorlar, hem de Türkiye'yi suçluyorlar. Söyleyin, biz doğru mu değil mi inceleyelim, bakalım. Eğer doğruysa gereğini yapalım, eğer eğriyse de işin iftira olduğu ortaya çıksın. Türkiye ceza ve tutuk evlerinde kötü muamele ve işkence iddiaları, televizyonlarda, gazetelerde, haber sitelerinde nerede çıkarsa çıksın hemen konuyu araştırıp bunlarla ilgili basın açıklamaları yapma konusunda talimat verdim ve görevlendirme yaptım."

AA

Okunma Sayısı: 2187
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı