"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Balyoz' savcısına istenen ceza belli oldu

17 Mayıs 2017, Çarşamba 14:08
"Balyoz Davası" savcılarından Savaş Kırbaş hakkında "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs", "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni ortadan kaldırmaya teşebbüs" ve "TBMM'yi ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını engellemeye teşebbüs" ile "Silahlı terör örgütü üyeliği" suçlamalarıyla açılan davada, 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istendi.

Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, Gülen Hareketine mensup olduğu gerekçesiyle 20 Ağustos'ta tutuklanan, 24 Ağustos 2016'da da meslekten ihraç edilen "Balyoz Davası" savcılarından Savaş Kırbaş hakkında düzenlenen iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. 

DHA

Okunma Sayısı: 2439
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı