"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Baraj inşaatına malzeme taşıyan konvoya taciz ateşi açıldı

04 Haziran 2015, Perşembe 14:33
Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce Diyarbakır'da Silvan Barajı inşaat alanına malzeme taşıyan 9 araçlık konvoya, uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan "Önemli yurtiçi olaylar" başlıklı açıklamaya göre, taciz ateşine, bölgede bulunan ve yol emniyeti alan unsurlar tarafından derhal karşılık verilmesi üzerine, teröristler ateşi kesti.

Herhangi bir hasar ve zayiatın meydana gelmediği olay kapsamında, Diyarbakır Valiliğinin bilgisi ve onayı dahilinde bölgede arama ve tarama faaliyeti başlatıldı.

Öte yandan, Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığınca Kürtün ilçesi Günyüzü köyünde, terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen bir kişi, aracındaki muhtelif gıda malzemeleriyle yakalandı. 

Her iki olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

AA

Okunma Sayısı: 1883
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı