"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başbakan'dan üniversite mezunu 3 çocuğu için iş istedi

29 Kasım 2014, Cumartesi 19:29
AK Parti'nin Kars 5. İl Kongresi'ne katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ebu'l Hasan Harakani Hz. Türbesi'ni ziyaret etti.

Burada Başbakan'ı karşısında gören Nurhayat Bağlar isimli vatandaş, 4 yıllık üniversite mezunu oğlu ve diğer üniversite mezunu 2 çocuğu için iş istedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kars Valisi Günay Özdemir, AK Parti milletvekilleri Yunus Kılıç, Ahmet Arslan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile birlikte Mevlana'nın birçok sohbetinde 'Bizim söylediklerimiz Ebu'l Hasan Harakani'den aldıklarımızdan başka bir şey değildir' dediği ve Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri’nin ise ölmesine rağmen halen yeryüzünde tasarrufu devam eden 5 büyük zattan biri olarak ifade ettiği Ebu'l Hasan El Harakani Hazretleri'ni ziyaret etti. 

Beraberindeki heyet ile akşam namazı sonrası külliyeye gelen Başbakan Davutoğlu'nu Harakani Vakfı Başkanı ve Evliye Cami İmam Hatibi Yavuz Uzgur karşıladı. Türbeyi ziyarete giren Başbakan'ı karşısında gören Nurhayat Bağlar 3 çocuğu için iş istedi. Türbe çıkışında basın mensuplarına gelişmeleri anlatan Bağlar, "Çocuğum işsiz. 4 yıllık bitirmiş kendi de rahatsız. İşe almasını istedim, söz verdi alacak, ama bilmiyorum. İnşallah alır, sizin aracılığınızla, Cumhurbaşkanı ile de görüşmek istiyorum. Çocuklarıma iş istiyorum. 3 çocuğum var üniversite mezunu işi yok birde rahatsız." dedi.

Öte yandan Başbakan'a verilmek üzere getirilen 1 poşet mektubun ise zarflarından çıkarılarak teslim alındığı dikkatlerden kaçmadı. 

Başbakan Davutoğlu, türbe ziyaretinden DSİ'de düzenlenen yemekli toplantıya katılmak üzere beraberindeki heyet ile ayrıldı.

Okunma Sayısı: 1125
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı