"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Basını susturarak ekonomi düzelmez

13 Kasım 2019, Çarşamba 04:18
EKONOMİDEKİ SIKINTILARI YAYIN KONUSU YAPMAK DA MI CEZA YAPTIRIMLI BİR “SUÇ” HALİNE GETİRİLMEK İSTENİYOR?

BASKILAR DEVAM EDERKEN

BASIN üzerindeki çok yönlü baskılar, keyfî, ayrımcı ve hukuksuz uygulamalar devam ederken, şimdi de ekonomiyle ilgili yayınlara, “yalan, yanlış ve yanıltıcı bilgi verme ve söylenti çıkarma” gerekçeli hapis ve para cezalarının getirilmesi gündemde.

İKTİDAR EKONOMİYİ DÜZELTSİN

ADALET ve Maliye Bakanlarına “Böyle bir hazırlık var mı?” diye soran İzmir Milletvekili Atilla Kart: “Ekonomi düzelse gazeteciler ‘Ekonomi kötü’ diye yazmaz. İktidar basının neyi yazıp yazmayacağıyla değil, ekonomiyi düzeltmekle uğraşsın.” 

Okunma Sayısı: 1579
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı