"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Ben ihanet ettiniz diye yazsam kıyamet kopar’

08 Şubat 2019, Cuma 15:45
Karar gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren 28 Şubat günlerinde Refah Partisi’ne yönelik yazdığı eleştirel yazıların aynı dönemde Erbakan için yazdığı “Seni seviyoruz savunan adam” yazısının anlamını arttırdığını belirterek, bugün hükümet yanlısı medyada yazılanların ‘değeri’ne gönderme yaptı.

“Zaman zaman eleştiren bir kalemden böyle bir yazının çıkmasının apayrı bir anlamı olmuştur” diyen Taşgetiren, “Ben ‘İstanbul’a ihanet ettiniz’ diye yazsam biliyorum ki kıyamet kopar. Ama iyi ki, iktidar sahiplerinin içinde böyle özeleştirel bir damar yaşıyor. Ama bilinmeli ki o damar bazan refleksif olarak savunmacı duygular içine de girebilir. Onun için, bizim geleneğimizde bulunan ‘murakabe’ işini yürütenleri ‘söyletmen urun!’ tepkileri ile karşılamamak lazım. Garip dünya, bu tepkileri verenlerin bile bir gün ayağına basılabilir ve kendilerine yapılan haksızlığı dile getiren birilerini arayabilirler” diye yazdı.

Etiketler: ahmet taşgetiren
Okunma Sayısı: 4819
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Eyüp KÖSE

    9.2.2019 09:20:35

    Ahmet Tasgetiren usta öyle yazıyor ki hah tam da ben de böyle düşünüyorum...visalinde...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı