"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Can kardeşler Ankara’da buluştu

27 Aralık 2018, Perşembe 18:45
Maddî manevî kardeşlik bağını güçlendirmek amacıyla düzenlenen 1. Can Kardeş faaliyeti Ankara’da yapıldı.

Faaliyet, ilköğretim ve ortaöğretimdeki can kardeşlerin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Ümit Acar’ın kısa bir semineriyle başlayan program, yarışmalar, slayt gösterisi, resim çizimi, top ve balon faaliyetleri, Risale-i Nur’dan vecizeler ile devam etti. Program sonunda can kardeşlere sürpriz hediyeler verildi. Yarışmaların sonucunda can kardeşlerden Mustafa Enes Çelikkaya, Taha Yasin Kaplan ve Salih Muştak en yüksek puanı alan grup olarak birinci oldu. Programın ardından görüşlerini bildiren Can kardeş velilerinden Kenan Kaya, “Yılın son günlerinde 1. Can Kardeş Etkinliği kapsamında birlikte güzel bir program icra ettik. Bir araya gelmekten, birlikte olmaktan kaynaklanan muhabbet ve sevgi, hasıl olan hizmet her şeyin üstündeydi” dedi.

Küçük Nurcular yetişiyor

Bir başka can kardeş velisi olan Erdinç Adıbelli, “Bu manada programlara çok ihtiyaç var. Programa gelen kardeşlerin şevkli olduğunu gözlemledim. Müsbet manada çok eğlendiler. Emeği geçen kardeşlere teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı. Velilerden Gökhan Ünsal, “Küçük Nurcuların yetişmesi için çok önemli bir etkinlik oldu. İnşaallah Allah (cc) devamını nasip eder” dedi. Zübeyir Müstak ise, “Çekişmeli yarışmaların olduğu çok heyecanlı, dolu dolu bir programdı. Ankara’nın farklı semtlerinden gelen can kardeşlerin kaynaşmasına vesile oldu” şeklinde konuştu.   

Ankara - Osman Albay

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2269
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı