"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çanakkale ruhu incinmesin

18 Mart 2017, Cumartesi
Bir millet olmanın, zulme, işgale başkaldırının sembolü olan Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümünde, zor bir sürecin içinden geçen ülkemizin birliğini zedeleyeceği, kutuplaştırıcı söylem ve uygulamalardan uzak durulması isteniyor.

ÇANAKKALE RUHU’NA MUHTACIZ

Anadolu başta olmak üzere, İslâm coğrafyasının hemen her köşesinden gelen milyonların Çanakkale’yi zulme, işgale karşı geçilmez kılan o ortak inanç ve ruha, her zamankinden fazla ihtiyacımız olduğu belirtiliyor. Bu ruhun birlik ve beraberliğe muhtaç olduğumuz şu günlerde, siyasî ve toplumsal olaylarda kutuplaştırıcı, ötekileştirici söylem ve eylemlerle incitilmemesi gerektiği vurgulanıyor.

NUR TALEBELERİ ASAYİŞİN MUHAFIZLARIDIR

“Risale-i Nur ve şakirdleri, iman-ı tahkikî kuvvetiyle bu vatanın her tarafında emniyeti ve asayişi temine çalışıyor” diyen Bediüzzaman Said Nursî Hazretleri’nin vefat yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek panelleri, son zamanlarda bazı işgüzar yöneticilerin çeşitli bahaneleri ileri sürerek engellemeye çalışmasının da “Çanakkale Ruhu”nu rencide ettiğine dikkat çekiliyor ve bu yanlıştan bir an önce geri dönülmesi isteniyor.

Tıklayınız:

Karikatürlerle 18 Mart Çanakkale Zaferi...

Etiketler: çanakkale zaferi
Okunma Sayısı: 3630
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hayati Binler

    18.3.2017 09:06:15

    Nur Talebeleriyle ve onların Risale-i Nur ve Üstad Bediüzzaman Said Nursi hazretlerine yönelik faaliyetleriyle uğraşmayın. Hasbünallahu ve ni'mel vekil. #NuraÖzgürlük

  • HÜSEYİN İLHAN

    18.3.2017 07:58:47

    ÇANAKKALE RUHU NEDİR,NASILDIR,NE İLE TEZAHÜR ETMİŞTİR; Çanakkale ruhu bir milletin iman kuvvetiyle kendisinden kat be kat fazla olan düşmanını mağlup etmesi ile tezahür etmiş ve içinin YARADANA KUL olmanın,HABİBİNE ÜMMET olmada o iki cihan serveri efendimiz SAV'min bizzat ÇANAKKALE ye bu safi,samimi ümmetine yardıma gelmesidir. Çanakkale ruhu DOĞRULUĞUN,DÜRÜSTLÜĞÜN,İTİKATTA İSTİKAMET üzere olmanın,İBADETTE SAVAŞ anında dahi ibadeti yapmanın şahikasıdır. ALLAH bizleri bu şehitlerimize layık birer torun olmayı nasip etsin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı