"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çapkur mahkemede fenalaştı

25 Temmuz 2018, Çarşamba 23:29
Silahlı Terör Örgütüne üye olma iddiası ile tutuklanan Tahir Çapkur’un eşi de sendika üyeliği gerekçesiyle gece eve baskın sonucu gözaltına alınıp tutuklanmıştı.

Yirmi yıl boyunca öğretmenlik yapan Tahir Çapkur’un eşi Figen Çapkur, sendika üyeliği dolayısıyla 28 Şubat günü gözaltına alındı ve sonrasında ise tutuklandı. 3 çocuğundan ikisi engelli durumunda olan Çapkur’un kızı Selma ise 9 yaşında ve bakılmaya muhtaç durumda. Çocuklarından Taha Eren  Çapkur ise, “kardeşlerim rahatsız. Hepsi bakıma muhtaç ve annem, babam tutuklandı. Kardeşlerimi dahi bu halde olduklarını bildikleri halde ifade vermeye zorladılar” şeklinde konuştu. Figen Çapkur, 23 Temmuz günü çıkarıldığı mahkemenin ilk gününde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Gece yarısına kadar devam eden yoğun bakımdan sonra, sonraki gün çıktığı hakim karşısında, mahkemenin 1 Ekim’e ertelenmesi kararı verildi. Bu durma şahit olan yakınları ise olaya oldukça tepkili olduğunu belirterek, ‘bir an önce çocuklarına kavuşmalı’ diye belirtti.

Cemil Said Demirdöğmez - Isparta

Etiketler: çapkur, cezaevi, mahkeme
Okunma Sayısı: 5548
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ahmet

    26.7.2018 05:43:20

    Zulm ile abad olanın sonu berbat olur. Bu kadar zulme vicdanlar sessiz kalırsa belalar gelir. Biran önce gerçek suçlularla masumların ayrılması lazım. Dernek üyeliği dini sohbet falan yapmak bunlar suç olamaz. Hırsızlar gaspçılar esrar satanlar tacizciler elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor iki engelli çocuk annesi üstelik kocası da içeride hapse atılıyor bu zulumdür.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı