"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı: Milletimizin ruhsatlı silah almasının önü açılacak

17 Temmuz 2016, Pazar 18:25
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, İçişleri Bakanlığı'nın konuyla ilgili yasal düzenleme talep edeceğini söyledi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Şeref Malkoç, darbelere karşı vatandaşın meşru müdafaa hakkını savunması için ruhsatlı silah alınmasının önünün açılacağını söyledi.

TRT Haber canlı yayınında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç şunları söyledi: "Şimdi vatandaşın ruhsatlı silah almasında önüne engel çıkartılıyor. Bu, sayın İçişleri Bakanımız bununla ilgili yasal düzenleme talep edecek, milletimizin ruhsatlı silah almasının önü açılacak.

Türkiye'de olay oluyor, birbirini vurmalar. Bakın çoğu ruhsatsız silahlarla oluyor. Ama darbeye teşebbüs edenlere karşı milletin meşru müdafaa hakkını savunması için ruhsatlı silah verilmesinin önünün açılması lazım. Cinayetler şunlar bunlar ruhsatlı silah almıyor. Milletin meşru müdafaa hakkı için mutlaka ruhsatlı silah alınmasının önünün açılması lazım."

Okunma Sayısı: 2754
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hayati Binler

    18.7.2016 10:59:12

    Türkiye'yi Suriyeleştirme sürecinde iyi bir bahane oldu bu darbe meselesi. Yani darbeyi vatandaş kendi önleyecek, sokak savaşları vb. Yazık bu memlekete.

  • Ercan

    17.7.2016 23:59:08

    Bu is gercekten cok korkutucu. Umarim boyle bir yanlisliga girmezler

  • serhat

    17.7.2016 20:04:32

    Millete silah vermek cözüm öylemi ne amaclari var görecez bakalim...Amerika halkini silahtan uzaklastirirken avrupa silah yasaklarken bizim halk silahlanacak öylemi..geriye Dogru gidisat....Hic hayir yok...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı