"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Danslı kongreye disiplin süreci

28 Şubat 2021, Pazar 17:00
AKP’lilerin Hatay’daki kongresinden gelen “lebalep” görüntülerin kamuoyunda büyük tepki yaratmasının ardından ilde sıkı denetim kararı alınırken, Hatay Valiliği de bütün toplantı, gösteri vb. etkinlikleri 6 Mart 2021’e kadar yasakladı.

Bu hafta sonu yasakları ile denetimler arttırılırken, AKP Hatay İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından özür metni yayınlandı. Metinde, davulla, temaslı şekilde dans eden partililer hakkında disiplin sürecinin başladığı duyuruldu. Bu arada kongrenin ardından Hatay Valiliği, yeni yasak kararı aldı. Kararda; bütün toplantı ve gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, açık ve kapalı yer toplantısı ile protesto eylemi, konser, şenlik, festival, miting, çadır kurma, oturma eylemi, stand açma, çelenk sunma törenleri, açlık grevi, anma töreni, afiş, pankart ve poster asma, el ilânı ve bildiri dağıtmak, imza masası açmak, meşale yakmak ve taşımak, konferans, panel vb. bütün faaliyetler 19 Şubat itibariyle 15 gün boyunca yasaklandı.

Hatay - Anka

Okunma Sayısı: 1999
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı