"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dilipak'tan AKP'ye: Lüks arabayla, makyajla halka ulaşamazsınız

03 Mart 2017, Cuma 16:20
Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak AKP teşkilâtının rehavet halinde olduğunu belirtti ve sert eleştiriler yöneltti.

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak dün yayımlanan ‘Dost acı söyler’ başlıklı yazısında AKP teşkilatlarını uyardı. Birçok kişide rehavet, ne yapacağını bilememe hali olduğunu söyleyen Dilipak “Bir şeyler yapmak isteyenler, partilerine sorduklarında ‘bir bekle’, bakalım, ‘kendi başınıza hareket etmeyin’, ‘Ankara’ya bir soralım’ havasındalar. Bakın bu aşırı kategorik, hiyerarşik yapı size hayır getirmez” dedi.

Dilipak, “Eskiden isteyen herhangi biri partiye giderse onu karşılayan buyurun diyen biri bulunurdu. Şimdi randevu almadan gidemezsiniz, gitseniz niye geldin derler. Gelenin de ya bir ‘iş’i vardır, ya da bir tayin meselesi. Ya da birbirini şikayet edecektir” şeklinde yazdı.  

Evlere giden hanımlar, pahalı giyim kuşamı olan insanlar

AKP Kadın Kolları’nı da eleştiren Dilipak şunları yazdı: “Kadın Kolları ev ev dolaşıyor, ama bu evlere giden hanımlar, makyajlı, pahalı ve lüks giyim kuşamı olan insanlar. Lüks arabalarla kenar mahallelerde ev sohbetleri sanıldığı kadar verimli değil. Gelenleri kendilerine benzetmiyorlar. Duygusal bir bağ kuramıyorlar. Yani o kenar mahalledeki birine ‘hadi sen de bize katıl’ diyemezler.. 15 Temmuzdaki o kamyon kullanan kandın, yanındaki komşusu, Akıncılar’dakiler, o Şehidler Köprüsü’ndeki şalvarlı kadına benzer birileri yok. Oturunca dua da etmiyorlar. Şöyle 3 kez kucaklaşmıyorlar.. Namaz vakti geldiğinde birlikte namaz kılmıyorlar. Zaten abdest alsalar makyajları bozulur, olmaz! ‘Ahretlik’ dostluklar yok yani.”

Okunma Sayısı: 4827
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • burhan

    3.3.2017 21:48:28

    Bunların vicadanı konuşsa daha neler çıkar ama susturmuşlar

  • yahni kemal

    3.3.2017 21:09:09

    Simdimi uyandin .yahu israf dizcboyu kopru yapiliyor gecen yok ucqklar var yolcu yok birazdaha dikkat edersen sanki hersey yavas yavas yersinecisliyor .fakire ev yapCaklardi hani nerde???? istanbulda bir asgari ucretlinin gecinme sartlarini bir dusun ev kirasi bir aylik

  • mustafa

    3.3.2017 21:00:29

    ben demiştim yazısı bunlar inanmayın. Ayrıca sohbete gidip namaz falan kılarlarsa ne olacağı belli olmaz.

  • Ferhat

    3.3.2017 18:05:37

    Lüks arabayla değil, lüks yatlarla ulaşırlar.

  • Toygar

    3.3.2017 17:16:47

    Yok canııım. Abartıyosun :)

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı