"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Din üzerinden siyaset dine zarar verir

28 Kasım 2021, Pazar
AKP’nin 58. ve 59. hükümetinde Kültür ve Millî Eğitim Bakanı olan Hüseyin Çelik, Karar TV’de Elif Çakır ile Yıldıray Oğur’un soruları cevapladı.

T24’ün haberine göre, “CHP bir şeyi doğru yapıyorsa yanlış denilmez” ifadesinde bulunan Çelik, “AK Parti’nin de helâlleşmeye kalkışması gerek” ifadesini kullandı. Çelik, AKP’nin kuruluş sürecinde yaşadığı zor dönemlere de değinerek, “Biz AK Parti’yi kurarken ötekiydik. Asker medya ve yargı bize yapılmayacak şeyleri yapıyordu. Bizim şimdi öteki gibi bir derdimiz yok. Ama ötekileştirmeye devam ediyoruz. Önceden mağlûptuk şu an galibiz. Eskiden dinci tabire kızıyordum şimdi bu tabire inanıyorum. Din üzerinden siyaset yaparsanız dine zarar verirsiniz. AK Parti’nin milletin partisi olmaya devam etmesi gerek” dedi. Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1693
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    28.11.2021 14:02:49

    Herkese hayırlı sabahlar. GÜNAYDINNN!.. Ya da GEÇMİŞ OLSUN!.. Her şey mahvolduktan sonra...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı