"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır'da yol kapadılar

16 Kasım 2014, Pazar 20:46
Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde yaklaşık 50 kişilik grup, yolu trafiğe kapatarak araçların kontaklarına el koydu. Eylem bölgesine yakın mesafede bulunan polis ekiplerine ise el yapımı bombalarla saldırı düzenlendi.

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesi Fiskaya semtinden geçen ana yola çıkan yaklaşık 50 kişilik grup, araçları durdurarak kimlik kontrolü yaptı, ardından kontaklara el koydu. Bölgede önlem amaçlı bekleyen polis araçlarına ise el yapımı patlayıcılarla saldırı düzenledi, molotof kokteyleri atıldı. Bazı motoloflar polis araçlarına isabet etti. Eylemciler ara sokaklara kaçtıktan sonra polis yolun kapatıldığı bölgeye inerek çalışma yaptı. 

Yolu kapatanların Fiskaya ara sokakları ile Hevsel bahçelerine kaçtıkları belirtildi. Kontakları alınan bazı araçlar çekicilerle bölgeden çıkarıldı. Bölgede gerginliğin devam ettiği öğrenildi. Aynı yerde geçen hafta da yol kapatma eylemi yapılmış, 4 otobüs durdurulmuş ve kimlik kontrolü yapılmıştı. 

Etiketler: diyarbakır, yol kapama
Okunma Sayısı: 1377
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı