"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır'da yol kapattılar

01 Aralık 2014, Pazartesi 22:08
Diyarbakır'da sokağa çıkan yaklaşık 60 kişilik grup, örgüt lehine sloganlar atarak yolu trafiğe kapattı. Polisin müdahalesi sonucu olaylar çıktı.

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır'ın merkez ilçelerinden Yenişehir'in Şehitlik semtinde yola çıkan yüzleri kapalı grup yolu trafiğe kapatarak bir süre eylem yaptı. Ara sokaklardan yürüyüp slogan atarak caddeye çıkan grup bazı vatandaşlara kimlik sordu, yoldan geçen araçları durdurdu. Polisin olay yerine gelmesi sonucu olaylar çıktı. Yolu kapatanlar polise havai fişek ve molotoflarla saldırı düzenledi polis ise müdahale ederek grubu dağıttı. 

Grup ara sokaklara girerek dağılırken yol trafiğe açıldı. Aynı bölgede iki hafta önce de 155 Polis imdat hattına kavga ihbarı yapılmış olay yerine giden polise silahlı saldırı düzenlenmişti. 

Okunma Sayısı: 1036
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı