"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dünyada “seçim” ahirette “hesap” var

04 Nisan 2018, Çarşamba 00:20
ByLock kullanıcılarıyla ilgili dâvâlara bakan ve Morbeyin mağduru 11 bin 480 kişilik listenin ortaya çıkmasına katkı sağlayan Avukat Ali Aktaş sosyal medya hesabından hükümete seslenerek, “Merak ediyorum kalpleri taş mı kesildi de bu insanların sorunlarını çözmüyorlar. Dünyada “seçim” ahirette “hesap” var, unutmayın” dedi.

Aktaş’ın sosyal medya paylaşımlarının bir bölümü şöyle; “Hayatlarını mahvettiğiniz sıradan insanların ahından kurtulamayacaksınız. Kurunun yanında çok yaş yaktınız. Eylül 2014’te görevden alınan Vali Mutlu’nun mahkumiyet kararı kesinleşirse meselâ üst amirlerinin ve ak partili siyasilerin yargılanması yolu açılır. Hukuki olmayan kıstasları başlarına iş açacak. Ama hala düşünemiyorlar. Ne yaptıklarının farkında bile değiller. 2015-2016’da bügün FETÖ iltisaklı sayılan okullara teşvik çıktı. Devlet bu ödemeyi yaptı. Sendikaya aidat ödedi. Banka yasal faaliyetini sürdürdü. Vb. Vb. Vb. Sürdürdükleri hukuka aykırı kıstas uygulaması başlarına iş açacak farkında bile değiller. Akıl veren kimseleri yok galiba. Ya da bunlarca akıl verenle işin sonunu planlıyorlar. Bir taşla iki kuş; vaktiyle ortak olanları ardın sıra tasfiye etme planları var demektir bu. Bizim iktidardaki arkadaşlar ise işin borazancısı olarak altlarını iştahla oyuyorlar.”

Kalpleri taş mı kesildi

“İlk düğmeyi yanlış iliklettiler size/iliklediniz. İşte o yüzden miting meydanlarından “garibanlara dokunmayın” demeye başladınız. Darbe teşebbüsünün üzerinden geçen 20 ayda o kadar büyük hatalar yaptınız ki bu sosyolojik travmanın telâfisi için yıllarca çalışmamız gerekecek. Köyde bile şu konuşuluyor (yaşandı bu); 1. Asıl Fetö’cüler kaçtı. 2. İktidar da Fetö ile beraberdi. 3. İktidar garip gurebayla uğraşıyor. Morbeyin mağduru 11480 kişiden başka kullanıcı olmadıkları halde listede yer alan binlerce insan var. Ve bunu yetkililer pekala çok iyi biliyorlar. Merak ediyorum kalpleri taş mı kesildi de bu insanların sorunlarını çözmüyorlar. Dünyada “seçim” ahirette “hesap” var, unutmayın. Seçim anketleri her şeyin ilacı. AK Parti-MHP İttifakını yüzde 40’ın altında gördükleri gün akılları başlarına gelir. Etrafınıza mağduriyetleri anlatın; göreceksiniz ki siz konuştukça yukarıdan adaletli olmaya doğru bir gidiş başlayacak. Onlar sadece “oy”dan korkarlar.”

Haber Merkezi

Etiketler: ali aktaş
Okunma Sayısı: 11554
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • umut akkurt

    4.4.2018 11:20:56

    Onlar sadece “oy”dan korkarlar. Müthiş bir tespit.

  • sevim

    4.4.2018 08:49:05

    biz ikinci 30 binlik listeyi bekliyorduk ümitle demekki gelmicek o liste yine de elinize kolunuza dilinize yüreğinize sağlık ali bey.allah iyileri korusun inşallah.

  • Erhan

    4.4.2018 00:04:08

    Mazlumun ahı, devirir şahı.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı