"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Etek giyip başörtüsü takan göstericiler yakalandı

10 Eylül 2015, Perşembe 11:15
Sultangazi'de polis ekipleri, etek ve başörtüsü ile yasadışı eylem yapan 5 erkek şüpheliyi yakaladı.

Operasyon polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ve Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz pazar günü Sultangazi'de yaptığı operasyonun görüntüleri basınla paylaşıldı. Görüntülerde gözaltına alınan erkek şüphelilerin etek giyip başörtü takması dikkat çekti.

Polis ekiplerine Sultangazi'de taş, sopa, molotof, havai fişekli ve el yapımı patlayıcı ile eylem yapan göstericilere, biber gazı ile müdahale edildi. TEM ekipleri yasadışı gösteri sırasında MLKP üyesi olduğu belirtilen 5 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Erkek şüphelilerden birinin etek giymesi ikisinin ise başörtü takması dikkat çekti. Diğer şüphelilerin ise pantolon üzerine eşofman giydiği görüldü. Şüphelilerin üzerinden 2 tabanca, mermiler ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandığı öğrenilirken, yaşı küçük diğer şüphelinin ise işlemlerinin Çocuk Şube Müdürlüğü'nde devam ettiği öğrenildi.

OPERASYON POLİS KAMERASINDA 

Bir grup göstericinin Gazi Mahallesi'nde yaptıkları yasadışı gösteri polis kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, 'Akrep' diye tabir edilen zırhlı araca molotof kokteyli atmasıyla başladığı görülürken, Helikopter'in göstericilerin yola barikat kurmalarını gösteren görüntüler ile devam etti. Polis ekiplerinin göstericiler arasında yüzleri maskeli erkeklerin kadın kıyafetleri giydiğini fark etmesi üzerine helikopter çalışmalarını bu kişiler üzerine yoğunlaştırıyor. Yüzü maskeli bir göstericinin yaktığı molotof kokteylini elinde birkaç defa savurması görüldü. Polis helikopteri kadın kıyafeti giyen ve pantolon üzerine eşofman giyen ve ayakkabı üzerine giyilmiş çorap giydiğini tespit ettiği 5 göstericiyi yere yatırarak gözaltına alınması görüntülere yansıdı.

DHA

Okunma Sayısı: 2154
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı