"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Evrensel gazetesinin Twitter hesabına erişim engeli kararı

25 Şubat 2016, Perşembe 21:40
Diyarbakır 1’inci Sulh ve Ceza Hakimliği, Evrensel gazetesinin Twitter hesabına erişimin engellenmesine karar verdi.

Evrensel’de yer alan habere göre Mahkeme’nin 28 Ocak 2016 tarihli kararında şöyle denildi: “Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine TCK’nın 300, 301, 313 maddeleri ile 3713 sayılı kanunun 7/2 maddelerine temas eden paylaşımların yapıldığı söz konusu hesap sahipleri ile paylaşımları yapanlar hakkında Cumhuriyet Savcılığımızca yürütülen 2016/302 soruşturma dosyasının derdest olduğu bu aşamada ilgili hesapların halen aktif halde bulundukları ve paylaşımların devam ettiği, ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirilmesi mümkün olmayan söz konusu paylaşımların kamu güvenliği açısından arzettiği tehlike nazara alınarak yazımız ekinde gönderilen 120 adet Twitter hesabının 5156 sayılı yasanın 8/A maddesi uyarınca ilgili hesaplara/internet sayfalarına erişimin engellenmesi kamu adına talep olunmuştur.”

Mahkeme’nin kararı üzerine Twitter’dan Evrensel gazetesi yetkililerine de bir bilgilendirme postası gönderildi.

Okunma Sayısı: 1415
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı