"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Feyzioğlu, Türkiye'de 'ilk' yapılacak şeyi açıkladı

22 Haziran 2016, Çarşamba 13:43
Türkiye Barolar Birliği Başkanı ve Metin Feyzioğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinin, Yargıtay ve Danıştay'ın üye yapısı ile görev sürelerini değiştiren yargı paketine ilişkin basın toplantısı düzenledi.

TBB Başkanı Feyzioğlu, "Türkiye'de ilk yapılacak şey, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun yapısını uzlaşmayla değiştirmek, yargı üzerinde siyasi parti etkisini tamamen ortadan kaldırmak ve ardından layık olanın layık olduğu göreve gelmesi şeklinde tanımladığımız bir sistemi, hakim tarafsızlığını, adil yargılamayı ve hakimin hesap verebilirliğini de sağlayacak şekilde hep birlikte yazmak" dedi. 

DHA

Etiketler: metin feyzioğlu, hsyk
Okunma Sayısı: 1494
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı