"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

G7 Liderler Zirvesi başlıyor

26 Haziran 2022, Pazar 09:48
Dünyanın en büyük 7 ekonomisini bir araya getiren G7 Liderler Zirvesi bugün Almanya'da başlıyor. Rusya-Ukrayna savaşı ve Moskova'ya yönelik yaptırımlar, enerji fiyatları ve güvenliği gündemin ilk sıralarında yer alacak.

G7 Liderler Zirvesi, Almanya'nın Bavyera eyaletindeki Elmau Sarayı'nda bugün başlayacak ve 28 Haziran'a kadar sürecek.

Almanya bu yılın başlarında G7 dönem başkanlığını devraldığında, "iklim krizi" en büyük önceliğiydi.

Ancak gündemin ilk sırasında Rusya-Ukrayna savaşı ve Rusya'ya yönelik yaptırımları takip eden ekonomik şokların olması bekleniyor. Zirvede petrol ve doğal gaz konularında Rusya'ya yönelik yatırımların nasıl ilerleyeceğinin müzakere edilmesi planlanıyor.

Çin'in son yıllarda Batı ekonomilerini zorlayan ticaret ve ekonomik uygulamalarının da masaya yatırılması öngörülüyor.

Etiketler: G7 Liderler Zirvesi
Okunma Sayısı: 877
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    26.6.2022 22:24:55

    Sizler AB Olarak barış ve huzuru sağlayamayacaksanız, AVRUPA BARIŞ PROJESİ SUYAMI düştü yoksa. Sakın DECCALİZMİN HİLE ve Aldatmaları sizleri atalete atmasın? Yoksa pişman olur ve iş işten geçmiş olur. İNİSIYATİFİ sakın elden birakmayın. Aman AZAMİ DİKKAT!

  • S.topuz

    26.6.2022 22:24:03

    Artık vaz geçin şu SAVAŞMA SEVDASINDAN DA , BARIŞMANIN YOL ve YORDAMI İÇİN YARDIM TALEP EDİN. Bu gidişin sonu yok. Ahiri perişanlık bunun. Sadece UKRAYNA DEĞİL, BÜTÜN İNSANLIĞIN PERİŞAN olma tehlikesiyle karşı karşıyayız eğer bu SAVAŞ DURDURULMAZSA! AKLI SELİM SAHİPLERİ bir an evvel bu gidişata BARIŞCIL BİR ÇARE BULMALILAR! DUYURULUR !.....!......?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı