"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gazetecilere müebbet hapis cezası alarm verici

05 Ekim 2018, Cuma 17:00
Avrupa Konseyi, İstinaf mahkemesinin Ahmet ve Mehmet Altan ile Nazlı Ilıcak’a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını onamasına tepki gösterdi.

Avrupa Konseyi Sözcüsü Daniel Holtgen, gazetecilere verilen müebbet hapis cezasının onanmasını “alarm verici” olarak niteledi. Holtfen, “Gazetecilerin, ne tür eleştiri getirilerse getirsinler ifade ve düşünce özgürlükleriyle ilgili haklarını kullanmalarından dolayı mahkum olmaları alarm verici” ifadesini kullandı. Euronews’in haberine göre, Avrupa Konseyi sözcüsü, söz konusu mahkûmiyet kararlarına yapılacak itirazların ardından temyiz mahkemesinde görülecek dâvâlarda suçlamalara ilişkin delillerin şeffaf bir şekilde ortaya konulmasını beklediklerini belirtti ve buna büyük önem verdiklerini ifade etti.

Okunma Sayısı: 1233
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı