"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Genelkurmay İkinci Başkanı Dündar'dan 'ikinci darbe' açıklaması

18 Ekim 2016, Salı 23:40
Genelkurmay İkinci Başkanı, Orgeneral Ümit Dündar 'Darbe Komisyonu'nda konuştu.

Dündar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile darbe girişimi gecesi telefonla görüşmediğini aralarında bir konuşma geçmediğini bildirdi. Öte yandan Ümit Dündar "Şu anda bir darbe riski olmadığını değerlendiriyorum" dedi.

Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, 15 Temmuz darbe girişimi ve Gülen Hareketini araştırmak için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Orgeneral Dündar, darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hiçbir şekilde görüşmediğini bildirdi. Ümit Dündar daha önce çıkan haberlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a söylediği iddia edilen 'Sayın Cumhurbaşkanım ben sizi korurum, İstanbul'a gelin' ve 'Beni MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sorun' şeklinde bir konuşma yapmadığını bildirdi.

Dündar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 16 Temmuz sabahı havalimanına giderek bilgi verdiğini kaydetti.

Öte yandan Ümit Dündar "Şu anda bir darbe riski olmadığını değerlendiriyorum" dedi.

DHA

Okunma Sayısı: 7431
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı