"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gizli belge yayınlayan internet sitesine erişim engeli

06 Ağustos 2015, Perşembe 09:54
Diyarbakır 1. Sulh Ceza Hakimliği, İl Emniyet Müdürlüğünce elde edilen istihbari bilgilerin yer aldığı gizli belgeyi yayınlayan internet sitesinin erişime kapatılmasına karar verdi.

Diyarbakır 1. Sulh Ceza Hakimliği, İl Emniyet Müdürlüğünce elde edilen istihbari bilgilerin yer aldığı gizli belgeyi yayınlayarak, bölücü terör örgütünün muhtemel eylemlerini ifşa eden bir internet sitesini erişime kapatma kararı aldı. 

 

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilmesi muhtemel eylemlere karşı elde edilen istihbari bilgiler kapsamında alınacak güvenlik tedbirlerini içeren "gizli" ibareli yazının bir internet sitesinde yayınlanarak, kamuoyunun yanı sıra bölücü terör örgütüne de ifşa edildiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Güvenlik güçlerimizin tüm birimleriyle, terörle mücadelenin etkin olarak verildiği ilimizde, illegal olarak elde edilen bu belgenin internette yayınlanarak ifşa edilmesi, ancak terör örgütüyle organik veya inorganik ilişkide olan kişilerin veya yapıların gerçekleştireceği bir hareket tarzı olmakla birlikte, terör örgütünü bilgilendirmek amacıyla yayımlandığı aşikardır."

Söz konusu internet sitesi hakkında soruşturma başlatıldığı, Diyarbakır 1. Sulh Ceza Hakimliğince sitenin erişime engellenmesine yönelik karar verildiği bildirildi.

Açıklamada, verilen kararın ardından İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü ve teşkilatın, sosyal medya ve bazı internet siteleri aracılığıyla başarısız gösterilmeye çalışıldığı vurgulandı.

AA

Okunma Sayısı: 1602
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı